Liceul Teoretic "Emil Racoviță" Techirghiol

Telefon: +40 241 735 764

Ziua Educației 2018

Ziua Educației a fost sărbătorită la Techirghiol de elevi de toate vârstele. Preșcolarii din cele trei grădinițe – structuri ale Liceului Teoretic ”Emil Racoviță” au participat alături de cadrele didactice la activități interesante, au vizionat filme educative și au pătruns în lumea cărților la Biblioteca Orășenească.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Casa de Cultură ”Constantin Tănase” din Techirghiol a fost gazda activităților la care au participat elevii școlii noastre cu prilejul Zilei Educației. Cei din clasele pregătitoare, clasele I și a II-a au participat la un spectacol de teatru interactiv.

 

Elevii claselor a III-a și a IV-a, precum și cei din clasele de gimnaziu au vizionat filmul ”Columna”, pe parcursul căruia au interacționat cu cadrele didactice, care i-au provocat să răspundă la întrebări adresate cu scopul de a puncta momentele cele mai importante ale filmului.           

Ziua Educației a reprezentat și ocazia unei noi întâlniri a liceenilor noștri, coordonați de prof. Eugenia Banzea, cu reprezentanții Organizației Mare Nostrum, în cadrul proiectului ”Voluntariat pentru o carieră de succes”.

Și în biblioteca școlii, prin implicarea doamnei bibliotecar Aurelia Calotescu, s-a celebrat acestă zi, rezultatul activității fiind realizarea unui panou tematic expus pe holul liceului.