Liceul Teoretic "Emil Racoviță" Techirghiol

Telefon: +40 241 735 764

Petrecere de Halloween

Atmosfera deosebită a sărbătorii de Halloween i-a cuprins şi pe elevii Liceului Teoretic „Emil Racoviţă” din Techirghiol.

Joi, 31 octombrie, bobocii clasei I A, coordonaţi de doamna prof. în înv. primar Gianina Lupescu, şi-au manifestat bucuria de a participa pentru prima dată în calitate de şcolari la activităţi dedicate acestei zile. Plini de energie şi emoţie, aceştia au trecut de la confecţionarea de măşti la parada costumelor, de la povestirea unor întâmplări înfricoşătoare la colindatul din clasă în clasă şi oferirea de dulciuri.

            Petrecerea va continua vineri, 1 noiembrie, cu un carnaval care a devenit tradiţie la Techirghiol, coordonat de doamna prof. Elena Niţu. Costumaţi în acord cu tema evenimentului, participanţii la “Halloween Party” vor concura în cadrul unor probe haioase, precum concursul de măşti, întreceri de alergare în saci, confecţionarea unor mumii din hârtie, scoaterea mărului din apă fără ajutorul mâinilor, concursul de dans. Cei mai buni dintre ei vor fi răsplătiţi cu premii ce vor consta în diplome şi jucării de pluş.

Consilier de imagine,

 

prof. Florescu Anamaria