Liceul Teoretic "Emil Racoviță" Techirghiol

Telefon: +40 241 735 764

Consiliul Școlar al Elevilor are o nouă conducere

În această săptămână a avut loc prima ședință a Consiliului Școlar al Elevilor (CȘE) condusă de noul Birou Executiv, ales în urma desfășurării procesului electoral din 13 octombrie 2016.

Primul punct pe ordinea de zi a fost prezentarea echipei care va coordona activitatea elevilor în anul școlar 2016-2017. Din cei 325 de elevi de gimnaziu și liceu prezenți la vot, 120 au ales-o pe Denisa Picoiu (clasa a IX-a B), devenită astfel președinte al consiliului, 110 voturi au fost pentru Codruț Maglele (clasa a X-a B), numit vicepreședinte, iar 95 de elevi au susținut-o pe Cristina Troia (clasa a XI-a A), care va fi secretarul CȘE.

Așa cum era firesc, înainte de deschiderea unui nou capitol din existența CȘE, s-a făcut bilanțul ultimilor doi ani de activitate. Edane Stoicescu-Iliaz, președinte în perioada 2014 – 2016, a vorbit despre proiectele desfășurate și despre necesitatea existenței unei strânse colaborări cu un număr cât mai mare de cadre didactice, elevi ai școlii,  dar și cu instituții care pot deveni parteneri  în anumite acțiuni organizate de liceul nostru.

Reprezentanții elevilor au hotărât continuarea proiectelor care s-au bucurat de rezultate importante în anii precedenți, dar și organizarea unor activități de marcare și promovare a evenimentelor deosebite din viața școlii sau a comunității.