Liceul Teoretic "Emil Racoviță" Techirghiol

Telefon: +40 241 735 764

Adulții de la Centrul Pilot Techirghiol, ajutați de elevii liceului din localitate

Ca în fiecare an, la final de noiembrie, cadrele didactice și elevii Liceului Teoretic “Emil Racoviță” din Techirghiol își unesc eforturile pentru a fi alături de cei care au nevoie de ajutor,  contribuind la desfășurarea cu succes a campaniei “Săptămâna legumelor și fructelor donate”.

                Activitatea coordonată de prof. în învățământul primar Luminița Anton, responsabil SNAC, s-a bucurat de implicarea reprezentanților Consiliului Școlar al Elevilor, care au promovat campania, i-au îndrumat pe cei care au dorit să doneze și au ajutat la transportul legumelor și fructelor către beneficiari, Centrul Pilot Servicii Comunitare pentru Persoane cu Handicap Techirghiol, secția adulți.

            Varietatea și cantitatea produselor colectate au fost impresionante, ceea ce demonstrează dorința tuturor de a veni în sprijinul semenilor lor, de a aduce bucurie în sufletul acestora.

Mulțumirile echipei SNAC pentru implicare, colaborare și promptitudine se îndreaptă către toți cei care au participat la această acțiune caritabilă: elevi, părinți, cadre didactice.

  Consilier de imagine,

 

    prof. Florescu Anamaria