Liceul Teoretic "Emil Racoviță" Techirghiol

Telefon: +40 241 735 764

Un gând frumos de primăvară

La începutul lunii martie, elevi și cadre didactice din Liceul Teoretic ”Emil Racoviță” au desfășurat activități dedicate simbolurilor începutului de primăvară.

Doamnele prof. Daniela Dumistrăcel, Adina Bătrânca și Gabriela Protopopescu au coordonat activitatea ”Mărțișorul Ecologic”, în cadrul unui proiect inițiat de ONG Mare Nostrum cu scopul de a promova un comportament responsabil față de mediu.

Elevii claselor a VI-a și a VII-a au realizat mărțișoare din materiale naturale sau reciclabile, toate lucrările fiind prezentate într-un panou tematic.

În aceeași perioadă, elevi ai claselor primare și de gimnaziu au participat la activitatea ”Un gând frumos de primăvară”, care a constat în realizarea de mărțișoare ce au fost expuse și vândute, iar suma de bani colectată a fost donată unei eleve din liceul nostru, pentru a o ajuta în lupta sa cu problemele de sănătate.

Mulțumim pentru implicare reprezentanților Consiliului Școlar al Elevilor, următoarelor clase de elevi, precum și cadrelor didactice îndrumătoare: clasa pregătitoare A (prof. Luminița Anton), clasa I B (prof. Cristina Rîmbu), clasa I C (prof. Mariana Simula), clasa a II-a B (prof. Georgiana Stamate ), clasa a III-a A (prof. Claudia Ciobanu), clasa a V-a A (prof. Măriuca Crișcov), clasa a V-a B (prof. Diana Furtună), clasa a V-a C (prof. Anamaria Florescu), clasa a VI-a A (prof. Alexandru Crețu), clasa a VII-a B (prof. Elena Nițu).

Consilier de imagine, prof. Florescu Anamaria