Liceul Teoretic "Emil Racoviță" Techirghiol

Telefon: +40 241 735 764

Dansez pentru sănătate

Joi, 7 aprilie 2016, la Palatul Copiilor din Constanța s-a desfășurat concursul de majorete “Dansez pentru sănătate”, parte a Proiectului “Invitație la sănătate – aleg puterea și libertatea!”, care se adresează elevilor de gimnaziu din clasele a VII-a  și a VIII-a, dar și liceenilor.

Scopul acestui proiect este stimularea activității fizice în rândul copiilor, pentru promovarea unui stil de viață sănătos și prevenirea comportamentelor de risc, a consumului de substanțe care dăunează sănătății, precum alcoolul, tutunul sau drogurile.

Manifestarea a fost organizată de Universitatea Ovidius din Constanța, prin Facultatea de Educație Fizică și Sport, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța.

Din echipa care a reprezentat Liceul Teoretic “Emil Racoviță” din Techirghiol au făcut parte următoarele eleve: Iosifides Cristina, Isa Amina, Papară Emilia, Picoiu Denisa și Voinea Arianna. Acestea au fost coordonate de profesorii de dans Eliza și Laurențiu Bogorodea și de prof. psiholog Alexandra Matei.

Momentul prezentat a fost deosebit, plin de energie și culoare, fiind răsplătit cu locul al II-lea. Felicitări participantelor și îndrumătorilor!