Liceul Teoretic "Emil Racoviță" Techirghiol

Telefon: +40 241 735 764

Săptămâna darurilor

Vineri, 21 noiembrie 2014, la Liceul Teoretic “Emil Racoviţă” din Techirghiol s-a încheiat o săptămână dedicată gândurilor şi darurilor îndreptate către cei aflaţi în suferinţă.

Este vorba despre Campania socială “Săptămâna legumelor şi fructelor donate”, din cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară, care are ca scop implicarea volutarilor din fiecare unitate de învăţământ în vederea sensibilizării tuturor celor ce pot oferi o mână de ajutor semenilor, pentru o viaţă mai bună.

            Îndrumaţi de coordonatorul Comisiei SNAC, prof. Luminiţa Anton, de reprezentanţi ai Consiliului Şcolar al Elevilor, dar şi de celelalte cadre didactice, elevi de toate vârstele au dăruit din suflet, atât cât au putut, pentru a ajuta oameni cărora bolile ce le-au pus stăpânire pe trup şi minte le-au şters zâmbetul de pe faţă.

            Rezultatul campaniei a fost îmbucurător, având în vedere cantităţile de legume şi fructe donate, dar şi emoţiile trăite atât de elevi cât şi de persoanele aflate în Centrul de adulţi cu dizabilităţi din localitate, la care au ajuns darurile.

Consilier de imagine,

prof. Florescu Anamaria