Liceul Teoretic "Emil Racoviță" Techirghiol

Telefon: +40 241 735 764

Prima zi din anul școlar 2017-2018

Luni, 11 septembrie 2017, cadre didactice, elevi, părinți și invitați au sărbătorit la Liceul Teoretic ”Emil Racoviță” din Techirghiol începutul unui nou an școlar.

La festivitate au fost prezenți: primarul orașului, Iulian Constantin Soceanu, viceprimarul Florin Zisu, reprezentanți ai Consiliului Local, ai Poliției, ai celor două parohii din localitate, dar și ai altor instituții partenere ale unității școlare.

Conducerea liceului, reprezentată de director, prof. Mirela Pisaltu și director adjunct, prof. Nastasia Savin, a mulțumit Primăriei pentru implicarea în rezolvarea unor probleme ale liceului și pentru susținerea permanentă a proiectelor școlii.

Domnul primar a remarcat apariția rezultatelor datorate unor măsuri introduse la începutul anului școlar precedent și a anunțat demararea unor noi proiecte care să contribuie la îmbunătățirea condițiilor de desfășurare a activității în școală.

Toți cei prezenți au primit binecuvântarea începerii anului școlar prin momentele de rugăciune oferite de preoții parohiilor din localitate.

Cu emoție și încredere, elevii au pășit în sălile de clasă pentru a povesti amintiri din vacanță, dar și pentru a afla noutățile care îi așteaptă la acest nou început.