Liceul Teoretic "Emil Racoviță" Techirghiol

Telefon: +40 241 735 764

Prima zi de școală la Techirghiol

Prima zi a anului școlar 2015-2016 a fost sărbătorită la Liceul Teoretic “Emil Racoviță” din Techirghiol printr-o festivitate care a reunit cadre didactice, elevi, părinți, reprezentanți ai comunității locale.

            Au răspuns invitației de a împărtăși emoția elevilor din Techirghiol doamna Inspector Școlar General, prof. Zoia-Gabriela Bucovală, doamna Inspector Școlar General Adjunct, prof. Alina Codreanu, Primarul orașului, dr. Adrian Stan, Comandantul Poliției Orașului, subcomisar Nicolae Grosu.

            Ceremonia a fost deschisă cu intonarea imnului de stat al României, urmată de discursul directorului instituției, prof. Mihai Coiciu. Doamna Inspector Școlar General le-a urat tuturor un an cu împliniri și și-a exprimat speranța că “și în acest an școlar părinții și autoritățile locale vor rămâne partenerii de nădejde ai educației”, asigurându-i în același timp pe toți cei prezenți că “Inspectoratul Școlar Județean Constanța va continua să fie partenerul autentic al școlilor pe care le coordonează, al părinților și al comunității”.

            Manifestarea a continuat cu mesajul transmis de primarul orașului, care a întărit ideea necesității muncii în echipă pentru îndeplinirea obiectivelor și a subliniat faptul că Primăria și Consiliul Local vor sprijini școala în demersurile inițiate.

            Au urmat slujba de binecuvântare a noului început de an școlar și mesajul Poliției Orașului Techirghiol. În încheierea festivității, cei mai buni elevi ai claselor de liceu cu profil tehnic au fost premiați pentru rezultatele deosebite obținute în anul școlar precedent.              

 

 

Consilier de imagine, prof. Florescu Anamaria