Liceul Teoretic "Emil Racoviță" Techirghiol

Telefon: +40 241 735 764

Ziua Liceului ”Emil Racoviță” Techirghiol

Luna noiembrie, care și-a pus amprenta asupra destinului marelui savant Emil Racoviță, a oferit cadrelor didactice și elevilor Liceului Teoretic ”Emil Racoviță” din Techirghiol un minunat prilej de sărbătoare: Ziua Școlii. 2017 este anul în care se împlinește un deceniu de când liceul din Techirghiol poartă acest nume.

Evenimentul s-a bucurat de prezența unor invitați de seamă, precum primarul orașului Iulian Constantin Soceanu, viceprimarul Florin Zisu, consilieri locali, reprezentantul Asociației „Cultul Eroilor”, colonel în rezervă Mihail Gavril Andreescu, reprezentanți ai părinților.

Manifestările au început cu mesajele de felicitare la ceas aniversar adresate de doamna director, prof. Mirela Pisaltu și de ceilalți invitați și au continuat cu activități interesante și variate, organizate sub forma unor ateliere de lucru – ”Pe urmele lui Emil Racoviță”, ”Dobrogea – trecut și prezent”, vizionarea unor filme documentare, realizarea de lucrări literare și artistice, concursuri de limba engleză, matematică și fizică, competiții sportive, promovarea unor proiecte cu impact la nivelul întregii școli. Eleva Denisa Popescu din clasa a XI-a, profil Științe ale Naturii, și-a prezentat creațiile artistice într-o expoziție apreciată de oaspeții școlii.

Cei mai mici școlari și preșcolarii din cele trei grădinițe – structuri ale liceului au participat la spectacole de teatru și teatru de păpuși, au gătit alături de părinții lor și s-au pregătit pentru Ziua Națională a României prin activitatea ”România, te iubesc!”

 

Au fost momente pline de emoție, de bucurie și gânduri bune transmise dascălilor, elevilor și tuturor celor care sunt alături de liceul din Techirghiol.