Liceul Teoretic "Emil Racoviță" Techirghiol

Din bunătățile bucătăriei franceze

Elevii clasei a X-a A, îndrumați de prof. Silvia Andreotti, au făcut o călătorie prin renumita bucătărie franceză, pregătind și degustând produse tradiționale, precum: ”salade niçoise”, faimoasele brânzeturi „la brique”, „de chèvre”, „camembert”, fursecuri „langue de chat” și „macarons”.

Participanții la activitate și-au exprimat interesul și bucuria de a descoperi aspecte din cultura poporului francez.

 

 

Liceul Teoretic "Emil Racoviță" Techirghiol
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.