Liceul Teoretic "Emil Racoviță" Techirghiol

Telefon: +40 241 735 764

Medalie de bronz la Black Sea Fish Festival

”Black Sea Fish Festival – Festivalul Peștelui Durabil Românesc” este un eveniment-manifest al consumului de pește, al conștientizării risipei alimentare, al valorizării peștelui din Marea Neagră, Dunăre, dar și al celui din râurile României.

Cea de-a zecea ediție a acestei importante manifestări s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute, în cadrul complexului Pirates Resort Mamaia, unde au fost prezenți specialiști din țară și din străinătate.

Proiectul nu se adresează doar bucătarilor renumiți, ci și celor aflați la început de drum, cu scopul de a-i motiva și de a-i responsabiliza în practicarea meseriei pe care au ales-o. Sub sloganul ”The Power of The Blue Storm”, tinerii bucătari au fost invitați să se întreacă în pregătirea celor mai gustoase preparate, miza fiind Marele Trofeu al Mării Negre.

Suntem mândri că printre participanții la această competiție s-a aflat și reprezentantul liceului nostru, elevul MITRACHE GIGI DAVID, din clasa a XI-a B, calificarea Bucătar, care, grație talentului și implicării sale, dar și a sfaturilor prețioase oferite de doamna profesor coordonator LAURA CEHAN, a ocupat locul al III-lea, obținând medalia de bronz.