Liceul Teoretic "Emil Racoviță" Techirghiol

Telefon: +40 241 735 764

Ziua Națională a României

Cu inima și gândul la însemnătatea datei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, cadrele didactice și elevii claselor primare au desfășurat activități deosebite, reunite sub titlul ”La mulți ani, România!”.

Atelierele de creație, momentele artistice, prezentările PowerPoint, cântecele patriotice audiate, care au răsunat din sălile de clasă, au fost sursele din care școlarii s-au încărcat cu emoția sărbătorii noastre, a tuturor românilor, și au transmis-o cu bucurie și mândrie celor din jurul lor.

”La mulți ani, România!” spun într-un glas și româncuțele și românașii din cele trei grădinițe-structuri ale liceului nostru.

Timp de două zile, doamnele educatoare au povestit pe înțelesul preșcolarilor despre România și Ziua Națională a României și i-au invitat pe aceștia la activități pline de culoare, în cadrul cărora au aflat multe lucruri importante și interesante despre istoria și geografia țării lor, dar și despre tradițiile atât de dragi și frumoase, transmise de la o generație la alta.