Liceul Teoretic "Emil Racoviță" Techirghiol

Telefon: +40 241 735 764

Spectacol umanitar la Techirghiol

Asociația de Părinți din cadrul Liceului Teoretic „Emil Racoviță” Techirghiol organizează sâmbătă, 31 octombrie 2015, ora 13.00, la Casa de Cultură din localitate, un spectacol umanitar dedicat elevilor cu probleme de sănătate sau cu o situație materială precară.

În deschidere vor lua cuvântul reprezentanți ai instituțiilor locale, după care va urma un program artistic prezentat de elevii liceului, sub îndrumarea doamnei prof. Valeria Băjenaru.

Manifestarea va continua cu momente susținute de Trupa de dans Angy Dance Studio, coordonată de coregraf Angelica Mihale, Clubul de dans sportiv DanceArt Techirghiol, condus de prof. Marina Crăciun și Clubul de dans sportiv El Dance, îndrumat de prof. Laurențiu Bogorodea.

La eveniment vor fi invitați într-un microrecital semifinaliștii Concursului X Factor, Cristian Goaie și Alex Florea.

Printre momentele menționate anterior va fi inserată premierea concursului Dovleacul fermecat, a celui de creație artistică, precum și a celor mai reușite costume de Halloween.

La final, toți cei prezenți se vor bucura de o tombolă cu premii și de expoziția culinară “Halloween cakes”.

Fondurile colectate vor fi donate elevilor aflați în dificultate. Reprezentanții Asociației de Părinți își propun organizarea unui astfel de spectacol și cu prilejul sărbătorilor de iarnă, dorind să stimuleze prezența în școală și obținerea de rezultate bune și foarte bune de către elevi care au posibilități materiale reduse.

 

Consilier de imagine, prof. Florescu Anamaria