Liceul Teoretic Emil Racovita

 

 

 

Flori pentru mama

            Într-o zi de sărbătoare, la 107 ani de la prima sa marcare în calendarele europene, elevi din clasele primare ale Liceului Teoretic “Emil Racoviță” Techirghiol au organizat o activitate dedicată celor mai scumpe fiinţe din viaţa lor, mamele.

Bucurându-se de spaţiul generos şi primitor al Bibliotecii Orăşeneşti din Techirghiol, aceștia s-au implicat în punerea în scenă a unor momente artistice reunite sub titlul “Flori pentru mama”.

Elevii clasei a III-a B, coordonați de doamna prof. înv. primar Stamate Georgiana Victoria, au reuşit să creeze minunate versuri în care au exprimat cu drag, mândrie și multă emoție sentimentele pentru mamele lor. Lucrările micilor poeți se regăsesc în revista clasei.

Elevii clasei a II-a C, îndrumați de doamna prof. înv. primar Simula Mariana Elena, au încântat audienţa cu frumoase melodii dedicate mamelor lor. Cu glasurile lor cristaline, şcolarii au interpretat melodiile “Un cuvânt”, “Mărţişor” şi, cea care a transmis cea mai puternică emoţie, “Toate mamele din lume”.

Activitatea s-a finalizat cu un moment surpriză organizat de domnişoara profesor de limba engleză, Mocanu-Paraschiv Elena. Elevii celor două clase au improvizat o dedicaţie muzicală în limba engleză pentru toate mamele din lume. Sinceritatea şi simplitatea versurilor în limba engleză, dar şi veselia melodiei au creat un moment energizant şi emoționant.

Facebook

Revista Liceului

Calendar 2017